Udskiftning af CPU blæser

Udskiftning af CPU blæser i din MacBook, klarer vi samme dag. CPU blæseren er en en essentiel del i mange Mac modeller. Hvis denne er defekt, vil din Mac ikke aflede varme korrekt, og kan derfor udvikle sig til sig til andre skader. Det er derfor vigtigt, at denne del fungerer korrekt. På den måde sikrer du en længere levetid for din Mac. Hos Super Mac Service tilbyder vi reparation og udskiftning af defekte CPU blæsere i Mac computere.

Vi skifter CPU blæsere på mange af Apples modeller

Der kan være flere grunde til at en CPU blæser skal udskiftes eller repareres. En af de hyppige årsager er rygning, da blæseren bliver klistret pga. tjære og støv, som sætter sig som en klisteret masse. Blæseren vil derfor ikke køre rundt som den skal, og det vil betyde højere varmeudvikling og risiko for at skade din Mac. Ligesom alt andet elektronik, har CPU blæsere en begrænset levetid. Almindeligt slid, knækkede faneblade og slidte kuglelejer, er også noget vi ser. Vi udskifter eller reparerer din ødelagte CPU blæser, og det gør vi som regel samme dag som du indleverer din Mac.

Er din Mac’s CPU blæser defekt?

Det er ikke altid nemt at vurdere om din computer har en defekt CPU blæser, medmindre den støjer eller kører enormt hurtigt. Det kan derfor være nødvendigt, at downloade software, som bruges til at teste din Macs blæser. I nogle tilfælde kan en tilstoppet og snaves blæser, opleves som defekt. Det kan vise sig ved forhøjet hastighed af blæseren eller en mindre støjforøgelse. Det kan klares nemt med en hurtig rengøring. Vi har færdighederne og det fornødne udstyr, til at afhjælpe med blæser problemer i din Mac.

Hvis du har spørgsmål omkring en CPU blæser reparation, så tøv ikke med at kontakte os. Du er altid velkommen til at ringe til os på 32 96 13 30.

Skal vi kontakte dig