Udskiftning af CPU blæser

Hvorfor er det nødvendigt med udskiftning af CPU blæser? CPU blæseren er en en essentiel del i din Mac. Hvis denne er defekt, vil din Mac ikke aflede varme korrekt, og dermed kan du påføre unødig skade på din computer. Det er derfor enormt vigtigt, at denne del virker. På den måde sikrer du en længere levetid for din Mac. Hos Super Mac Service tilbyder vi reparation og udskiftning af defekte CPU blæsere i alle Mac computer.

Vi skifter CPU blæser på alle typer Mac’s

Der kan være flere grunde til at en CPU blæser skal udskiftes eller repareres. En af de hyppige årsager er rygning, da blæseren bliver klistret pga. tjære og støv, som sætter sig som en klisteret masse. Blæseren vil derfor ikke køre rundt som den skal, og det vil betyde højere varmeudvikling og risiko for at skade din Mac. Ligesom alt andet elektronik, har CPU blæsere en begrænset levetid. Almindeligt slid, knækkede faneblade og slidte kuglelejer, er også noget vi ser. Vi udskifter eller reparerer din ødelagte CPU blæser, og det gør vi som regel samme dag som du indleverer din Mac.

CPU blæser, CPU fan, vifte, etc.

Propel, fan, vifte eller CPU blæser er blot synonymer på samme. Vi hører mange forskellige termer, når vi taler med vores kunder; CPU fan, køler, blæser og vifte, som alle betyder det samme.

Hvordan ved jeg om min CPU blæser er defekt?

Det er ikke altid nemt at vide om din computer har en defekt CPU blæser, medmindre den støjer. Det kan derfor være nødvendigt, at downloade software, som bruges til at teste din Macs blæsere. Hvis du ikke selv har færdighederne eller det fornødne udstyr, så står Super Mac Service til rådighed. Det er altid en god ide at udføre en diagnose af din Mac, så du derved får kendskab til din Macs generelle stand.

Hvis du har spørgsmål omkring en CPU blæser reparation, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan fange os på 32 96 13 30.

Skal vi kontakte dig