Udskiftning af SSD og harddisk

Vi tilbyder udskiftning af har harddisk og SSD i iMac, MacBook Pro, MacBook Air, Mac Pro og Mac Mini. I mange ældre Mac modeller, er der ofte monteret en mekanisk harddisk eller FusionDrive, som med fordel kan udskiftes til SSD. Ved at udskifte en ældre mekanisk harddisk med SSD, vil du opleve en markant performance forøgelse.

Udskiftning af SSD i MacBook Pro Retina

Alle MacBook Pro Retina 13″, 15″ og 16″ modeller fra 2012 til og med i dag, er alle udstyret med SSD. Det er dog ikke i alle modeller, hvor det er muligt at udskifte SSD, hvis den eksempelvis er defekt eller du blot ønsker at opgradere til en SSD med mere lagerplads.

MacBook Pro Retina A1708 SSD

Du skal være opmærksom på, at der ikke kan udskiftes SSD i alle MacBook Pro Retina modeller. Vi har gjort det lidt nemmere og sammenfattet en liste over MacBook Pro Retina, som har mulighed for udskiftning af SSD

MacBook Pro Retina 13″ Late 2012
MacBook Pro Retina 13″ Early 2013
MacBook Pro Retina 13″ Late 2013
MacBook Pro Retina 13″ Mid 2014
MacBook Pro Retina 13″ Mid 2015
MacBook Pro Retina 13″ Late 2016 Function Keys
MacBook Pro Retina 13″ Mid 2017 Function Keys

MacBook Pro Retina 15″ Mid 2012
MacBook Pro Retina 15″ Early 2013
MacBook Pro Retina 15″ Late 2013
MacBook Pro Retina 15″ Mid 2014
MacBook Pro Retina 15″ Mid 2015

Er du i tvil om vi kan udskiftes SSD i din MacBook Pro Retina, så giv os et ring eller send os en email. Vores priser på MacBook Pro Retina reparationer, kan du se her.

SSD i din MacBook Pro Unibody

MacBook Pro Unibody er udstyret med en gammeldags mekanisk harddisk, som med tiden slides eller naturligt går i stykker. Tydelige indikatorer på defekt harddisk eller harddisk flexkabel, kan være et ‘blinkende mappe ikon’ under opstart eller en langsom opstart af MacOS.  I stedet for at opgive din MacBook fordi den er blevet langsom eller harddisken defekt, kan du med fordel udskifte med SSD. En sådan løsning vil gøre din MacBook Pro Unibody op mod 10 gange hurtigere. Når vi udskifter harddisk, skifter vi samtidig flexkablet, som forbinder harddisk eller SSD med logic boardet.

Harddisk eller SSD til iMac

iMacs ligger normalt i den dyre ende, og derfor kan en opgradering som regel forsvares. I ældre iMacs vil der langt de fleste tilfælde, være en mekanisk harddisk eller FusionDrive monteret. Disse bliver med tiden slidt og vil arbejde trægt eller helt svigte. Et meget tydeligt signal, kan være “dødens badebold” eller en ufattelig langsom brugeroplevelse.
SSD montering vil være en super løsning, og det gælder alle iMacs fra 2012 – 2019.

Læse/skrive hastigheder på SSD er ofte 10x hurtigere end mekaniske harddiske. Derudover er der ingen bevægelige dele i en SSD, og dermed minimeres også risikoen for fejl og samtidig får du en lynhurtig iMac.

I de seneste år har der været  monteret FusionDrive i iMac’s. FusionDrive består af mekanisk harddisk og en mindre SSD, hvor SSD bruges til afvikling af MacOS.

Defekt harddisk eller SSD

Hvis din harddisk eller SSD i din Mac er defekt og det ikke er muligt at hente data, så kan vi hjælpe med datarecovery. Alle datamedier går i stykker, det er blot et spørgsmål om hvornår. Derfor er det naturligvis vigtigt, at fortage backup jævnligt. En løsning kunne være at opsætte en Time Machine backup rutine. Det er super simpelt at sætte op. Udover det vil det være naturligt at opsætte sykronisering af dine data vha. iCloud.

DIY: SSD og harddisk udskiftning

Vi udskifter gerne din defekte SSD eller harddisk i din Mac, men du har også mulighed for at købe reservedele af os, og selv foretage reparationen. Tag et kig på vores webshop, hvis du er på jagt efter SSD eller harddisk.

Skal vi kontakte dig