Adresse

Ved Klosteret 12 st. 2, 2100 København Ø Telefon 32961330 Åbningstider Man-Fre 10-17

Brug for iPhone reparation? Lad os reparere din iPhone

Defekt iPhone? Vi reparerer den mens du venter

Vi har repareret iPhones lige siden den første iPhone kom på markedet i 2007. Derfor har vi også stor erfaring med alle slags iPhone reparationer lige fra komplekse væskeskader til udskiftning af ødelagt skærme og defekte komponenter.

iPhone reparation - Vi klarer dem alle sammen

Vi går ikke så højt op i hvilken iPhone du har - Er det en iPhone, så kan den repareres. De fleste mennesker kan ikke undvære deres iPhone særlig længe af gangen, så derfor reparerer vi dem selvfølgelig samme dag. Hvis din iPhone derimod har været udsat for en vandskade, kan vi ikke reparere den samme dag. Reparationer af væskeskadede iPhones er nemlig en kompliceret og tidskrævende process, som oftest tager flere dage.

Vi udskifter ødelagte og smadrede skærme, skifter defekte batterier, højttalere, mikrofoner, kameraer, knapper og kabler. Som sagt er der ikke den iPhone reparation vi ikke kan klare, og som regel er din iPhone klar til afhentning indenfor en time efter du har indleveret den.

Hos os kan du selv vælge om du vil have originale eller uoriginale reservedele til din iPhone reparation. Selvom du vælger at benytte en uoriginal reservedel, står vi naturligvis stadig inde for at kvaliteten er i orden.

Comments are closed.