Om Super Mac Service

Lidt om Super Mac Service

Vi er ganske enkelt eksperter på området, og vi har mange års erfaring med Apple, samt stor viden om Apples produkter.

Vores service er enestående, og vi sætter altid en ære i at kommunikere ærligt og direkte. Udover en fantastisk service, så er vi også lynhurtige med de mere almindelige reparationer, som f.eks. udskiftning af batterier eller skærme, og priserne er yderst konkurrencedygtige.

Vi elsker genbrug

Hos Super Mac Service har vi fokus på grønne tiltag og især genbrug. Vi restaurerer bl.a. defekte MacBook og genbruger reservedele. I vores pakkehåndtering benytter vi også genbrugsemballage. I marts 2022 styrkede vi vores grønne profil med lanceringen af Applegenbrug.dk, hvor du kan finde secondhand Mac computere med 2 års garanti.

Hos Super Mac Service vil vi være de bedste

Vi stræber altid efter at gøre vores bedste, og dermed være de bedste, hvilket kommer vores kunder tilgode.

For at være de bedste til det vi laver, er det vigtigt at være på forkant. Vi er hele tiden på jagt efter ny viden, og vi bruger rigtig meget tid på at dygtiggøre os indenfor vores felt. Vi besidder en fin forståelse for egne kompetencer og ved derfor godt, at vi ikke kan være verdensmestre til alt, og derfor har vi enkelte samarbejdsaftaler med mennesker, der besidder kompetencer som kan dygtiggøre os og understøtte vores forretning.

Mød vores hold

Kasper Vesterbøg

Ejer

Jeg har mere end 20 års erfaring fra IT & Servicebranchen og har altid arbejdet med computere i mit professionelle arbejdsliv. Siden 2015 har jeg arbejdet i Super Mac Service.

Den største glæde ved mit job, er uden tvivl kontakten med kunderne.

Henrik Mathiesen

Service Manager

Jeg har mere end 10 års erfaring fra telebranchen og endnu flere fra servicebranchen. Det er som regel mig du møder i butikken, når du kommer og besøger os.

Jeg kan bare sige, at jeg glæder mig til at se dig.

Kontakt os hvis du har brug for Mac reparation