Slå Find min Mac fra - Sådan gør du

32961330 - Man-fre: 10-17

Slå Find min Mac fra – Sådan gør du

Der kan opstå situationer, hvor du har brug for at slå Find fra på din Mac computer. I denne guide kan du lære at slå Find appen fra på din Mac.

Find min Mac

Hvad kan jeg bruge Find appen til?

Hvis du har mistet din Mac computer og har brug for at lokalisere den, så er Find en rigtig god løsning. I en situation hvor du ikke kan finde din Mac, kan du med Find appen se hvor den befinder sig på et kort. Du kan også afspille en lyd på din Mac via Appen, så lyden kan være med til at afsløre, hvor din Mac befinder sig. Find appen indeholder også andre brugbare features, som du kan drage nytte af, når du har brug for at finde din Mac.

Aktiveringslås – Lås din Mac hvis den er stjået

Med Find Appens aktiveringslås, har du mulighed for at låse din Mac computer. Det er en super smart funktion, hvis din Mac er blevet stjålet. Den låser enheden og forhindrer andre i at bruge den.

4 skridt til at slå Find min Mac fra

Det er simpelt at slå Find fra på din Mac, du kan blot følge de 4 trin nedenfor, for at slå Find fra.

  1. Klik på -meuen i øverste ventre hjørne> Vælg Systemindstillinger
  2. Tryk på dit Apple-ID (Dit navn)
  3. Klik nu iCloud og scroll ned til Find min Mac og klik
  4. Nu skal du klikk Slå fra

Find er slået fra på min Mac

Hvis Find er slået fra på din Mac, vil du ikke være i stand til at lokalisere den eller bruge nogle af de mange gode features i appen. Derfor anbefaler vi ikke, at du slår Find fra medmindre du skal sælge din Mac, forære den væk eller have den reparareret.

Oplever du problemer med Find appen, så kan vi hjælpe

Hvis du får brug hjælp til at slå Find fra på din Mac eller den skaber problemer, så kan vi hjælpe dig. Giv os et ring, send os en email eller besøg os i butikken på Østerbro, så skal vi nok hjælpe dig godt på vej.

Vi tilbyder Mac support og reparationer i mange afskygninger, så hvis din Mac driller, kan du få den rette hjælp hos os. Du kan læse meget mere om vores Mac reparationer her på siden.


Skriv en kommentar