Guide: Sådan sletter man apps på en iPhone.
Mine cookies

32961330 - Man-fre: 10-17

Sådan sletter du Apps på en iPhone

Her får du en hurtig guide til at slette apps på en iPhone, der gælder både for nye og gamle modeller.

Sådan sletter du apps på en iPhone

Trin 1: Find appen, du vil slette

  • Gå til din iPhone’s hjemmeskærm, hvor alle dine apps vises.
  • Find den app, du ønsker at slette. Det kan være på en hvilken som helst side af din hjemmeskærm eller i en mappe.

Trin 2: Hold på app-ikonet

Tryk og hold på ikonet for den app, du vil slette. Efter et øjeblik vil ikonerne begynde at ryste, og der vises en lille “X” i øverste venstre hjørne af app ikonet.

Trin 3: Slet appen

Tryk på “X” på app-ikonet. Der vil komme en bekræftelsesdialogboks frem, der spørger, om du er sikker på, at du vil slette appen, og alle dens data. Hvis du stadig ønsker at slette appen, trykker du på “Slet“.

Trin 4: Afslut sletning

Når du har trykket på “Slet“, vil appen blive slettet fra din iPhone. Hvis du vil afslutte processen og stoppe ikonerne fra at ryste, trykker du enten på “Home” knappen (Ældre iPhones med en fysisk knap) eller trykker på “Afslut redigering” øverst til højre (på iPhones uden en fysisk Home knap).

Nu er app’en blevet slettet fra din iPhone. Vær opmærksom på, at nogle apps, der følger med din iPhone, ikke kan slettes på samme måde som tredjepartsapps. Disse apps vil ikke have en “X” ved siden af ​​deres ikoner, når du trykker og holder på dem.

Har du brug for at slette apps på en Mac, så skal du læse med!

Har du problemer med en iPhone?

Oplever du problemer af den ene eller anden art med din iPhone, kan du med fordel kontakte os, hvis du har brug for en iPhone reparation. Vi tilbyder bl.a. udskiftning af skærme og batterier samt service. Her kan du læse mere om vores iPhone reparationer og priser.