Mine cookies

32961330 - Man-fre: 10-17

Identificer din Mac – Hvilken Mac har jeg?

Hvilken Mac har jeg? Det er almindeligt spørgsmål, vi jævnligt støder på. Heldigvis er det dog ret nemt at identificere hvilken MacBook du har. Det er vigtigt for os at vide, hvilken MacBook vi har med at gøre, så vi kan rådgive dig bedst muligt i forbindelse med reparationsforespørgsler, priser samt lagerstatus på reservedele.

Identificer din Mac - Hvilken Mac har jeg?

Find ud af hvilken Mac du har

Der er flere måder at identificere din MacBook på. Hvis din MacBook fungerer, er det simpelt blot at klikke på -menuen i øverste venstre hjørne og dernæst klikke ‘Om denne Mac’. Her bliver du præsenteret for en fin oversigt, der viser hvilken MacBook du har, macOS version samt CPU konfiguration, hukommelse og serienummer.

Identificer din Mac - Hvilken Mac har jeg?

Sådan identificerer du din MacBook, hvis den ikke kan tænde

Hvis din MacBook ikke kan tænde, kan serienummer findes på bundpladen. Hvis du eksempelvis har brug for at vide om din MacBook er dækket af reklamation eller serviceprogram, skal du bruge serienummeret. Det samme gør sig gældende, hvis du ønsker at få oplyst din MacBooks konfiguration. Hvis serienummeret ikke kan tydes på din MacBooks bagplade, kan du også finde serienummeret på den originale Apple emballage.

Identificer din Mac ud fra modelnummer

Modelnummeret kan også bruges til at identificere din MacBook. Modelnummeret kan ligesom serienummeret, findes på computerens bundplade.

MacBook Pro Modelnummer og serienummer
Modelnummer og serienummer på bundplade

MacBook Air modelnumre

MacBook Pro modelnumre

MacBook Pro Retina modelnumre

MacBook Pro Unibody modelnumre

  • MacBook Pro 17″ Unibody A1297

MacBook Retina modelnumre

Find serienummeret på din Mac Pro eller iMac

Har du brug for at lokalisere serienummeret på din iMac eller Mac Pro, kan det findes via -menuen i øverste venstre hjørne og dernæst klikke ‘Om denne Mac’. Hvis din iMac er defekt, og du ikke har mulighed for at tilgå menuen, kan serienummeret findes på kabinettet.

Find serienummeret på din iMac

Hvis du ikke kan tilgå -menuen fordi din iMac er defekt, kan serienummeret findes på undersiden af foden.

Identificer din Mac - Hvilken Mac har jeg?
iMac serienummer

Lokaliser din Mac Pro’s serienummer

Skal du finde serienummeret på din Mac Pro, kan dette findes på kabinettet. På de ældre Mac Pro A1289 fra 2009 til 2012, kan du finde serienummeret bagerst på kabinettet. i 2013 lancerede Apple en lidt anderledes udgave af Mac Pro i cylinderformet design, som af gode grunde bliver kaldt ‘Trashcan’. Når man kender til Mac Pro A1481, giver det god mening, at den bliver kaldt ‘Trashcan’ eller skraldespand. Serienummeret på en Mac Pro A1481 er placeret i bunden af computeren.

Mac Pro A1481
Mac Pro A1481 ‘Trashcan’
Mac Pro Traschcan serienummer
Bunden af Mac Pro A1481 med serienummer
Mac Pro serienummer
Ældre Mac Pro A1289 med serienummer på bagsiden af kabinettet

Har du problemer med at identificere din Mac?

Hvis du af den ene eller anden årsag ikke kan identificere din Mac, så kan du tage fat i os, hvis vi skal hjælpe dig med at opklare hvilken Apple computer du har. Du kan også tage din Computer under armen, og smutte forbi vores butik og værksted på Østerbro, hvor vi kan

Skriv en kommentar