Kan det svare sig at reparere en Mac?

32961330 - Man-fre: 10-17

Kan det betale sig at reparere min Mac computer?

Vi bliver ofte spurgt: “Kan det betale sig at reparere min Mac computer?” Fordi Mac computere er dyre at anskaffe og de samtidig har en fornuftig gensalgsværdi, kan det i langt de fleste tilfælde godt betale sig at reparere. Er du i tvivl om du skal reparere din computer, kan du læse med her og blive klogere på emnet.

Kan det betale sig, at reparere min Mac

Hvornår kan det betale sig at reparere en Mac computer?

Der er flere faktorer du skal overveje, når du skal vurdere om det kan betale sig, at reparere din defekte Mac computer:

  • Er min Mac computer for gammel til reparation?
  • Dækker min computer mit behov?
  • Er min computer for dyr at reparere?
  • Hvad med miljøet?

Er din Mac blevet for gammel til at reparere?

Som udgangspunk giver reparation ofte mening, men hvis du har en ældre Mac computer, kan det i mange tilfælde ikke betale sig. Det kan dog stadig svare sig ved vise reparationer. Hvis du er i tvivl om din Mac er for gammel til at reparere, kan du tage kontakt til os for at få råd og vejledning.

Dækker din Mac computer dit behov?

Hvis du er glad for din Mac og den dækker dit computer behov, vil vi ofte anbefale dig at reparere den, fremfor at købe en ny. Der er dog undtagelser. Hvis reparationsprisen overstiger computerens værdi, vil vi anbefale dig at lede efter en anden løsning.

Selvom vi her hos Super Mac Service, er tilhængere af reparation, skal det også give god mening at reparere. Hvis reparation er billigere end at købe en anden tilsvarende Mac computer, vil vi anbefale at reparere din computer.

Det kan blive for dyrt at reparere

Det kan være rigtig dyrt at reparere din Mac computer. Hvis du f.eks. har ødelagt skærmen eller skadet computeren med væske, kan det mange gange ikke betale sig at reparere. Du kan dog i mange tilfælde vælge at reparere din defekte Mac computer med brugte reservedele. Kontakt os hvis du vil høre mere om mulighederne for at reparere din Mac med brugte reservedele.

Reparation skåner miljøet

En rigtig vigtig del at tage med i sine overvejelser, når det gælder om reparation kan betale sig eller ej, er miljøet. Når du vælger at reparere din Mac computer fremfor at købe en ny, minimerer du derved dit personlige C02 aftryk og skåner miljøet for yderligere belastning.

Hvilke reparationer kan betale sig

Der er rigtig mange reparationer, der sagtens kan betale sig at investere i. Det gælder også selvom du har en ældre Mac computer. Vi har listet nogle helt almindelige reparationer herunder, som stort set altid kan svare sig.

BONUS 10% Rabat: Endnu en god grund til at reparere din Mac

Er du studerende i Danmark, får du 10% i studierabat, når vi reparerer din Mac. Det eneste du skal gøre, er at fremvise dit studiekort, når du besøger os.

Kontakt os hvis vi skal reparere din Mac

Går du med tanker om at reparere din defekte Mac computer, men er i tvivl, så kan vi tilbyde dig en komplet gennemgang og diagnose af din computer, så du derved har et komplet overblik over eventuelle fejl samt en reparationspris.

Kig forbi vores værksted på Østerbro i København, hvor vi kan reparere din Mac.

Ønsker du ikke at reparere din Mac computer, kan du sælge i stedet

I nogle situationer kan reparation ikke betale sig, da reparationsprisen overstiger anskaffelsesprisen for en tilsvarende. Her kan det være en fordel at sælge din defekte Mac, så du har et tilskud til en anden. Hos Super Mac Service kan du sælge din gamle Mac computer uanfægtet om den fungerer eller ej. Du kan læse meget mere om at sælge din Mac her på siden. Du kan også kontakte os, hvis vi skal sende dig et opkøbstilbud på din Mac.


Skriv en kommentar