Kan iMac opgraderes? » Læs med og få svaret her!

32961330 - Man-fre: 10-17

Kan en iMac opgraderes? Få svaret her

iMacs kan opgraderes med RAM og SSD

De fleste iMacs kan opgraderes med anden hardware. Der er mulighed for at udskifte RAM og SSD i de fleste iMac op til 2019. I nyere iMacs med M-processorer har man ikke samme mulighed for opgradering.

iMac opgradering

Forbedret ydeevne med SSD opgradering

Få en SSD i din iMac, og du vil opleve et kæmpe performance-boost.

Mange ældre iMacs er udstyret med harddisk eller Fusion Drive. Disse drev vil blive slidt over tid og derved operere langsommere. Her er det en kæmpe fordel at udskifte den ældre slidte harddisk med en ny og lynhurtig SSD. Det vil øge læsehastigheden på disk niveau og derved gøre din computer langt hurtigere. Derudover kan du også vælge en stor SSD, hvis du har behov for mere lagerplads. I listen nedenfor kan du se om vi kan opgradere din iMac med SSD.

iMac 3.5" harddisk

Få flere RAM i din iMac

Er du indehaver af en ældre iMac med kun 8GB RAM, kan det være en god ide at opdatere til 16GB eller 32, hvis du f.eks. bruger din iMac til tungt grafisk arbejde, videoredigering eller musikproduktion. Vi tilbyder at RAM opgradering iMac 21.5″ og 27″ fra 2009 og frem.

Opdater macOS

Et godt sted at starte er en opdatering af styresystemet i din iMac. Hvis du ikke har opdateret det i længere tid, kan det være en god idé, da det kan være med til at optimere din iMacs ydeevne og sikre stabil drift.

Kan det betale sig at opgradere en iMac?

Det kan i de fleste tilfælde godt betale sig, at opgradere en iMac med SSD og/eller forøgelse af RAM fremfor at købe en ny. Du kan typisk slippe afsted med en ny SSD og opgradering af RAM for 4.500 kr.

Lad os optimere din iMac

Hvis du har en iMac som trænger til nyt liv, så kontakt os i dag, hvis vi skal opgradere din iMac med ny hardware eller optimere software.


4 kommentarer til “Kan en iMac opgraderes? Få svaret her”

Skriv en kommentar