32961330 - Man-fre: 10-17

Nyttige programmer fra ukrainske MacPaw

Download gratis programmer til din Mac

I denne artikel har vi kigget lidt på nogle programmer fra ukrainske MacPaw. Vi har før skrevet en artikel om CleanMyMac, som efter vores mening, er det bedste renseprogram til Apple computere.

programmer fra MacPaw

Sikkerhed, privatliv og oprydning med programmer fra MacPaw

MacPaw har flere softwareudgivelser bag sig, og med udgivelsen af CleanMyMac i 2008 kom der for alvor gang i MacPaws forretning. CleanMyMac er uden tvivl deres største succes, og programmet er flere gange blevet omtalt som det bedste renseprogram til Mac.

ClearVPN

Det nyeste tiltag fra MacPaw hedder ClearVPN 2 og er en VPN forbindelse til dig som er ude efter en sikker og privat internetforbindelse. Lige nu kan du afprøve ClearVPN 2 helt gratis i 3 dage.

Gemini 2

Med Gemini 2 programmet, får du en intelligent løsning, der hjælper dig med at finde fil dupletter på din Mac. Med Gemini 2 vil du både spare tid og plads på din harddisk eller SSD.

Gratis programmer til Mac

Det er ikke kun MacPaw der giver adgang til gratis programmer til din Mac. Der findes et utal af gratis programmer til Mac computere. Vi har fundet nogle nytte programmer frem, som du kan downloade helt gratis.

Download Avast Antivirus til Mac

Avast har en gratisudgave af deres udmærkede antivirus program. Ligesom alle andre programmer der kan downloades gratis, er der nogle begrænsninger af funktionaliteten. Der er dog ingen grund til at betale for programmet, da den gratis-version er ganske udmærket for de fleste brugere.

Download Avast Antivirus gratis

Download Malwarebytes for Mac

Med Malwarebytes får du en gratis antivirusklient, der beskytter mod Malware og virus.

Download Malwarebytes gratis

Download gratis programmer på Appstore

Også på Apple Appstore, kan du finde og downloade tusindvis af gratis programmer til din Mac, iPhone eller iPad.


Skriv en kommentar