Hurtig diagnose af Mac computer » Super Mac Service

32961330 - Man-fre: 10-17

Hurtig diagnose af Mac computer

Få din Mac computer diagnosticeret i dag

Hos os kan du få en komplet diagnose af din Mac computer samme dag, som du afleverer den i vores værksted. Hvis du eksempelvis skal sælge din Mac, tilbyder vi en udskrift af diagnose resultatet, så du derved har et bevis på, at din Mac er i orden og klar til salg. Det kan også være din Mac er defekt, og du ønsker klarhed omkring reparationsmuligheder samt pris.
I dette indlæg vil jeg fortælle lidt mere om processen bag vores diagnoser.

Diagnose af Mac computer

Vi fejlsøger alle Mac computere

Vi tilbyder diagnosticering af alle typer Apple computere og skærme uanset alder og type.

Hvad testes under en fejlsøgning

Når vi diagnosticerer en computer, gennemgår vi al hardware og tester macOS for fejl. Vi kigger efter defekte dele, fejl i software og ser på muligheder i forbindelse med opgradering og optimering af hastighed.

Diagnose af Mac computer: Hvilke hardwareenheder testes

Derudover foretager vi temperaturmålinger og strestester systemet, for at se om computeren kører optimalt under belastning. Vi scanner også systemet for Malware og ser hvor vi kan optimere.

Hvad koster en diagnose af Mac computer

Almindelig diagnose

Vi udfører typiske en almindelig diagnose i forbindelse med reparationer. Her har vi nemlig allerede en fejlbeskrivelse fra kunden, så vi derved ved hvad vi skal lede efter. En almindelig diagnose kan vi typisk udføre i løbet af en time efter aflevering af din mac i vores værksted.

Pris: 300,-

Diagnose ved væskeskade

Hurtig diagnose af Mac computer

Det er normalt en omfattende opgave, at diagnosticere en væskeskadet MacBook. Der kan nemlig være rigtig mange dele, som kan være ødelagt af væske.

Pris: 500,-

Hvor lang tid tager en fejlsøgning?

En almindelig diagnose af din Apple computer, kan typisk klares i løbet af en time efter du har afleveret den i vores værksted. Har du derimod en MacBook med væskeskade, kan processen tage flere timer, og vi kan derfor ikke garantere svar samme dag.

Hvor kan jeg få foretaget en diagnose af min Mac?

Hvis du vil have en diagnose af din Apple computer, kan du aflevere den til os. Vi holder til på adressen ‘Ved Klosteret 12 st. 2, 2100 København Ø‘. Har du spørgsmål til vores diagnoser, kan du også ringe til os eller sende os en email.


Skriv en kommentar